Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal content-hr Rješenja Vendors Rapid7
Rapid7
Rapid7
Vendor's home page
Descriptions
 
 

Rapid7

Rapid7 je kompanija koja već niz godina osigurava rješenja i usluge za efikasnu detekciju i reakciju na sve ćešće napade na IT infrastrukture raznih organizacija. Opsežnim prikupljanjem raznih podataka o IT mreži i uređajima u IT mreži, korelacijom i detekcijom anomalija, Rapid7 pomaže organizacijama u podizanju IT sigurnosti, te ublažavanju eventualnih šteta.

Rješenja i proizvodi se dijele u nekoliko segmenata.

UPRAVLJANJE IZLOŽENOSTI PRIJETNJAMA

Nexpose® analizira mrežne i infrastrukturne ranjivosti, kontrolira ranjivosti s ciljem da se ustanovi “tko” “kada” i “gdje” može uzrokovati prijetnje. Sustav koristi RealContext™ i logiku razmišljanja napadača kako bi reducirao potencijalne rizike.

Metasploit® pruža jasan pogled kako IT mreža može biti iskorištena za napade ili nelegalne radnje kako bi na vrijeme organizacije napravile fokusiranu obranu.

AppSpider™ dinamički kontolira stanje ranjivosti na prilagođenim web, mobilnim ili cloud mrežama na svim modernism tehnologijama.

DETEKCIJA INCIDENATA I REAKCIJA

InsightIDR void organizacije od detekcije ilegalne aktivnosti na mreži do reakcije, odnosno brzog odgovora na započetu aktivnost. Među milionima evenata na mreži, korelacijom podataka uspjeva vrlo precizno odrediti svaku anomaliju i time osigurati pravodobnu zaštitu.

InsightUBA (nekad UserInsight) pomaže u detekciji, istrazi i presretanju u mreži analizirajući korisničko ponašanje.

Logentries je najjednostavniji način centralizacije sistemskih zapisa u realnom vremenu kako bi organizacije dobile odgovore na pitanja tko, što i kada.

 

Flash news 

 

Cookie info

Close