Preskoči na sadržaj. | Skip to navigation

Sekcije
Osobni alati
Vi ste ovdje: Početak content-hr O nama
 
 

O Nama

Misija i ambicija CLICO-a pružanje je prvoklasnih sigurnosnih, mrežnih i upravljačkih proizvoda uz najbolju tehničku i prodajnu podršku. CLICO posluje od 1991. godine kao najveći specijalizirani distributer s dodanom vrijednošću (VAD) na tržištima Poljske i istočne Europe. Karakterizira nas uspješno uvođenje i promicanje jedinstvenih rješenja koja neovisni analitičari već godinama navode kao vodeća na tržištu (Gartner, IDC,...).

 Uz razumijevanje poslovnih potreba partnera osiguravamo potrebne i učinkovite alate za zaštitu podataka na više razina, izgradnju učinkovite i sigurne mreže te siguran pristup uz podršku za dosljedno upravljanje.

 Kontinuirano educiramo tržište o prijetnjama, optimizacijama, boljoj učinkovitosti i sigurnosti mreža. Pratimo svjetske trendove, procjenjujemo dostupne proizvode i tehnologije koje omogućuju da naši partneri i kupci izaberu rješenja koja najbolje odražavaju njihove potrebe.

 CLICO je kao autorizirani centar oduvijek bio ponosan na pružanje izuzetne pred-prodajne i post-prodajne podrške uz istovremeno pružanje neovisnih i autoriziranih tečajeva kao što je CISSP. Zadivljujući podaci iz 2014. pokazuju usredotočenost i predanost CLICO-a svojoj misiji što se vidi iz 30 distribucija, 632 partnera, više od 1600 korisnika, 8197 izdanih ponuda, 24 konferencije/seminara s 1526 polaznika, 44 tehničke radionice s 427 sudionika, te konačno 366 PoC-ova (testnih instalacija).

 Osnivanjem ureda 1991. u Krakowu, CLICO je regionalnu prisutnost kontinuirano širio na Varšavu i Katowice, a potom i izvan državnih granica, na Rumunjsku (Bukurešt), Bugarsku (Sofija) te, u suradnji s partnerima, na baltičke države. Posljednjih nekoliko mjeseci CLICO se počeo širiti na jadransku regiju osnivanjem regionalnog ureda u Hrvatskoj (CLICO SEE d.o.o., Zagreb). CLICO SEE trenutačno djeluje na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne gore, Kosova, Makedonije i Albanije, a kratkoročno se planiraju osnivanja lokalnih ureda u Sloveniji (Ljubljana) i Srbiji (Beograd).

 Već od samih početaka CLICO SEE svoju regionalnu prisutnost utvrđuje nizom vrhunskih distribucija kao što su: A10 NETWORKS, ACRONIS, ARISTA NETWORKS, ARUBA NETWORKS, ELASTICA, MOBILE IRON, PULSE SECURE, RAPID7, STEALTHBITS, TUFIN, UCOPIA, a za nekoliko mjeseci očekuje se još 5 tržišnih lidera. Pomno odabrana partnerstva zaokružuju CLICO SEE ponudu u jednu cjelinu ICT ponude (DC Virtualization, Cloud, SDN, ICS/SCADA Security, Advanced WLAN, Cloud Apps Security, Security Orchestration...).

 Zahvaljujući raznovrsnosti ponude i stručnoj osposobljenosti inženjera CLICO SEE gotovo u svakoj prilici može odgovoriti zahtjevima partnera i korisnika, neovisno o industrijskoj vertikali. Korisnicima i partnerima osiguravamo pristup informacijama o proizvodima putem vlastitog partnerskog portala, direktnog kontakta i portala E-learning. Partnerima i klijentima za testiranje omogućujemo dovoljan broj DEMO uređaja, softvera, i prema potrebi ON-site inženjera.

 
Kontakt

CLICO SEE d.o.o.

Trg žrtava fašizma 14
10000 Zagreb, Hrvatska

Ured:
Anićeva 1a, 10020 Zagreb
e-mail: clico@clico.hr

tel:
+385 1 6460 144

+385 1 6460 145

+385 1 6460 146

Zagrebačka banka
IBAN HR7323600001102483111

OIB: 42282343394

Flash news 

 

Cookie info

Close